zondag 20 november 2011

Expositie "Het Rijk van Nijmegen"

Deze foto is geselecteerd voor de expositie "Het Rijk van Nijmegen"
Gisteren was een enigszins bijzondere dag voor mij, aangezien de expositie "Het Rijk van Nijmegen" werd geopend en dit de eerste keer is dat een foto van mij in een expositie hangt. Deze expositie is georganiseerd door de stichting Natuurfotografie Nijmegen en bestaat uit 21 foto's van verschillende fotografen, die allen lid zijn van VNF Nijmegen. Zoals de expositie titel al zegt zijn alle foto's in het Rijk van Nijmegen gemaakt. Dat was voor mij nog een hele uitdaging, want ik kom niet zo vaak in de omgeving van Nijmegen om te fotograferen. Deze foto heb ik dus afgelopen zomer speciaal voor de expositie gemaakt en ik ben dan ook blij dat de organisatie deze foto heeft uitgekozen om in de kleine Bartholomeuskerk in Beek te hangen.
Daarnaast heb ik gisterochtend en -middag geholpen met de expositie inrichten. Dat bleek meer werk dan dat ik had gedacht, aangezien we uiteindelijk 4 uur bezig zijn geweest. Dus ook dat is weer een goede oefening voor een volgende keer.
Voor mensen die de foto's willen bekijken. Dat kan! Vandaag (20 november) en volgend weekend (26-27 november) tussen 13.00 en 17.00. Het adres van het kerkje is Nieuwe holleweg 2 in Beek-Ubbergen. Hieronder nog een foto, gemaakt door mijn moeder, van mijzelf en de foto.

1 opmerking:

  1. Hey Tim
    Weer een mijlpaal waar je best trots op mag wezen.
    Marti

    BeantwoordenVerwijderen